Aanmelden




Laden…

Even geduld...


Dirk BroosBroos Dirk is sinds 2010 algemeen directeur van de Karel de Grote-Hogeschool te Antwerpen. Hij was jarenlang werkzaam in de bijzondere jeugdzorg en stond mee aan de wieg van belangrijke methodische vernieuwingen. In dienst van de Vlaamse Overheid bereidde hij vanaf 2000, samen met betrokkenen uit het werkveld en de administraties, een belangrijke reorganisatie van de jeugdhulp voor. Dit beleidsvoorbereidend en -uitvoerend werk was de basis voor zijn overstap in 2004 naar het kabinet van de Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. De volgende zes jaar werkte hij als adjunct-kabinetschef Welzijn en Gezin.

 

Descheemaeker AnDescheemaeker An is directeur van de Associatie KU Leuven sinds 2007. Met haar team coördineert ze samenwerking tussen de leden van de associatie op het vlak van onderzoek en innovatie, onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, internationalisering, algemeen beheer,… Ze is in 2000 gepromoveerd in de wiskunde aan de KU Leuven. Nadien werkte ze in Barcelona. Ze is actief in de beleidsontwikkeling in het hoger onderwijs sinds 2003.

 

 

 

Parys Harry

Parys Harry is directeur studiegebied Sociaal—Agogisch werk, HUB-KAHO.

 

 

 

 

 

Willy PennickxPenninckx Willy is ex-algemeen directeur Ursulinen Mechelen-Hagelstein, lid van de raad van bestuur van VSKO-VIMKO (Vereniging van inrichtende machten katholiek onderwijs) en lid van meerdere schoolbesturen. Hij bereidt momenteel het versterken van schoolbesturen en het groeien naar scholengroepen voor in het basis-en secundair onderwijs.

 

 

Luc SelsSels Luc is Decaan van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Hij is tevens als professor verbonden aan de Simon School van de University of Rochester en als research fellow aan de Vlerick Business School. Luc Sels is directeur van het Steunpunt Werk en Sociale Economie, dat zich in opdracht van de Vlaamse Regering toelegt op beleidsvoorbereidend onderzoek van de Vlaamse en Europese arbeidsmarkt. Hij is lid van de Hoge Raad voor de Werkgelegenheid en voorzitter van het Dutch HRM Network.

 

 

 

Willy

Vanbeselaere Norbert is als professor sociale psychologie verbonden aan het Centrum voor Sociale en Culturele Psychologie van de KU Leuven. Hij onderzoekt de sociaal psychologische processen die ervoor zorgen dat de relaties tussen groepen die intens met elkaar moeten samenleven en samenwerken (bijvoorbeeld bij een fusie of bij organisaties die cultureel divers zijn samengesteld) zo vaak door spanningen en conflicten gekenmerkt worden (of anders gezegd: waarom is samenwerking tussen groepen zo vaak zo moeilijk).

 

 

 

Van Raes JanVan Raes Jan is als personeelsdirecteur van een fuserende organisatie (UPC KU Leuven) niet alleen ervaringsdeskundige maar promoveerde in 2007 tot doctor in de psychologische wetenschappen aan de KU Leuven met het proefschrift ‘Fusies en de illusie van de Quick Fix’. Daarin bestudeerde hij het effect van fusies op het welbevinden van personeelsleden zowel vanuit sociaal psychologische als vanuit organisatiepsychologische invalshoek.