Aanmelden




Laden…

Even geduld...

8316A-Ind Basispakket Personeelsadministratie Basisonderwijs

Doelstellingen:

Zicht krijgen op de verschillende fasen in de loopbaan van personeelsleden en de regelgeving in verband met hun rechtspositie verduidelijken.

Die regelgeving opzoeken via de website van Katholiek Onderwijs Vlaanderen en daardoor op een concrete manier kennis maken met de mogelijkheden van de website van Katholiek Onderwijs Vlaanderen voor wat de personeelsreglementering betreft.

Doelgroep:

(Beginnende) directeurs en administratief medewerkers van basisscholen voor gewoon basisonderwijs. Dit initiatief wordt georganiseerd voor leden van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

Aanbieder: Dienst Personeel van Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:
  • Hoe voer ik een correcte personeelsadministratie? Wanneer verwerft het personeelslid het recht op een TADD-aanstelling en voor welke aanstellingen geldt dat recht? Wanneer kan een personeelslid vast benoemd worden? Wat is het verschil tussen reaffectatie, affectatie en mutatie? …
  • Deze basiscursus personeelsadministratie wil directies en administratief medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de personeelsadministratie inzicht geven in de verschillende fasen van de loopbaan van een personeelslid. Daarbij gaat ze specifiek in op de administratief-juridische regelgeving die daarmee samenhangt.
  • De website van Katholiek Onderwijs Vlaanderen biedt zowel informatie als modellen die u bij uw personeelsbeleid en uw personeelsadministratie kunnen helpen. U leert hoe u onze website vlot kunt raadplegen.
Strategie en methode:

De basisbeginselen van de personeelsreglementering worden toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarbij komen onder meer veel voorkomende vragen aan bod.

Er kan ingespeeld worden op de vragen van de deelnemers.

Bijkomende info:

Dit initiatief wordt georganiseerd voor leden van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

De modaliteiten voor deelname aan dit initiatief kunt u nalezen via deze link

Sessies: 2 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met vrijdag 16 september 2016 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 0,00 Euro
Lesgever: De Meester Paul
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Katholiek Onderwijs Vlaanderen (Inschrijven afgesloten)
Guimardstraat 1
1040 Brussel (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • vrijdag 23 september 2016 van 09:00 tot 16:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.